***Κάθε προϊόν έχει δικό του μενού επιλογών-πληροφοριών, αφού διαβάσετε τις παρακάτω πληροφορίες μπορείτε να μάθετε περισσότερα με ένα κλικ στο μενού***

Sanitize Using Nano

Ξεχάστε όσα γνωρίζατε για τον τρόπο απολύμανσης επιφανειών, πλέον με την νανοτεχνολογία θα δώσετε μόνιμη λύση σε κάθε πρόβλημα.

Το Sunitizer nano-disinfectant είναι ένα απολυμαντικό νέας γενιάς και βγαίνει σε δύο εκδόσεις:

Sunitizer AB (Alcohol based – Με αλκοόλ) και Sunitizer WB (Water based – Χωρίς αλκοόλ)

Απολυμαντικό επιφανειών με 10ήμερη δράση

Ποιο είναι όμως το βασικό πρόβλημα που υπήρχε μέχρι και σήμερα με όλα τα συμβατικά προϊόντα απολύμανσης-καθαρισμού;

Η διάρκεια της απολύμανσης ή αλλιώς το “χάσμα υγιεινής” (hygiene gap). Τα πιο συνηθισμένα απολυμαντικά (το αλκοόλ, το ιώδιο, η χλωρίνη και το υπεροξείδιο του υδρογόνου) που χρησιμοποιούνται έχουν βιοκτόνο δράση που διαρκεί λιγότερο από 1 ώρα. Εάν δεν καθαρίζετε κάθε μία ώρα τα μικρόβια αναπτύσσονται ξανά.

Για παράδειγμα, φανταστείτε τη διαδικασία απολύμανσης ενός νοσοκομειακού χώρου. Ένα άτομο αρχίζει να καθαρίζει τις επιφάνειες στην αριστερή πλευρά του δωματίου, μέχρι να φτάσει στη δεξιά πλευρά του δωματίου…οι πρόσφατα καθαρισμένες επιφάνειες μπορεί να έχουν επαναμολυνθεί από παθογόνα βακτήρια, ιούς και μύκητες (!).

Το Sunitizer ήρθε για να λύσει αυτό το πρόβλημα και να κλείσει το «κενό υγιεινής» που προκύπτει από την χρήση συνηθισμένων απολυμαντικών.

Το Sunitizer δημιουργεί μία νανο-επίστρωση προστασίας (αόρατη στο ανθρώπινο μάτι) στην επιφάνεια που θα το χρησιμοποιήσετε, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς φόβο παντού γιατί η νανο-επίστρωση δεν αλλάζει την υφή της επιφάνειας.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος μίας νανο-επίστρωσης πρέπει να φανταστείτε ό,τι κόβεται μία ανθρώπινη τρίχα σε 500 κομμάτια, το 1 κομμάτι από αυτά τα 500 είναι το μέγεθος της νανο-επίστρωσης.

Χάρη λοιπόν σε αυτή την αόρατη νανο-επίστρωση το Sunitizer μπορεί να προσφέρει έως και 10 ημέρες προστασίας από βακτήρια και μολύνσεις.

Είναι όμως ασφαλές; Το Sunitizer έχει περισσότερες πιστοποιήσεις ασφάλειας από οποιοδήποτε απολυμαντικό στην Ελληνική αγορά.

– Είναι εισηγμένο στην λίστα VAH και έχει πιστοποιηθεί με CE ως προϊόν της κατηγορίας 2Α (ιατρική ουσία – απολύμανση σε επίπεδο χειρουργείου).
– Το προϊόν είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο βάσει Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Food safe / FDA approved (ασφαλές για χρήση σε σημεία με τρόφιμα).
– Πιστοποιημένο με τα πρότυπα AMS 1451B & 1452B για απολύμανση αεροσκαφών.
– Παρέχει προστασία ενάντια στο 99,9% των ιών, μικροβίων και μυκήτων.
Ενδεικτικά αναφέρουμε: τον Η1-Ν1 (ιός της γρίπης),την ηπατίτιδα, τον σταφυλόκοκκο, τον στρεπτόκοκκο, την σαλμονέλα, τις ψευδομονάδες, τον E.coli, τον Candida, τον έρπητα, τις μυκητιάσεις.

Που μπορεί να εφαρμοστεί; 

– Σε χώρους θεραπείας, κλινικές, οδοντιατρεία, χειρουργεία, νοσοκομεία κ.α.
– Σε κτηνιατρεία, pet-shop, φάρμες ή ακόμη και ιδιοκτήτες κατοικίδιων.
– Σε αθλητικές λέσχες/γυμναστήρια, εγκαταστάσεις αναψυχής κ.α.
– Ξενοδοχεία, εστιατόρια, spa, πισίνες.
– Στην τροφοδοσία και την παρασκευή τροφίμων.
– Σε χώρους εργασίας.
– Σε πανεπιστήμια, κολέγια, σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς και φροντίδα παιδιών.
– Σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων, αεροσκάφη, τρένα, πούλμαν, επιβατηγά πλοία κ.α.
– Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λεωφορεία κ.α.
– Για την προστασία από την γρίπη.

Πως εφαρμόζεται; 

Απλά ψεκάζετε σε καθαρή επιφάνεια και το αφήνετε να στεγνώσει.